dilluns, 7 de novembre del 2011

L’armari de l’esperança

Si, sabem que és  difícil trobar explicacions a moltes de les situacions que vivim, d’igual forma, és difícil saber com i quina és la manera de recuperar l’esperança quan aquesta es troba amagada  al racó més ocult del nostre armari.

Si, tu també ho veus veritat? Tot és molt fosc, les samarretes negres fan el teu armari trist  i afligit..però... No, no ho facis! No tanquis l’armari! Aturat, respira, relaxat, pensa, obre ve els ulls...

Ha arribat el moment! Estic molt orgullós de tu, ho has aconseguit. Ningú ha dit que el camí fos fàcil, però  l’has trobat i la sents, la samarreta de color verd et queda molt bé , t’ha fet fort, valent, t’ha omplert d’il·lusió, de ganes, de somnis, d’ESPERANÇA.Sabia que ho podies fer, no he dubtat ni un segon de tu.

Vols un consell? La vida et posarà en multituds d’ocasions a prova... és la teva actitud la que farà que en cada moment aprenguis quina és la samarreta adequada per superar-les, la samarreta blanca et donarà llum, bondat, puresa, fe...la samarreta groga  et donarà alegria, felicitat, intel·ligència, energia... la samarreta vermella et donarà força, determinació, passió, desig...

Ara és feina teva, se que ho faràs molt bé, cada segon d’aquesta vida val la pena, ets tu la responsable de gaudir de tots els moments increïbles, i TU POTS FER-HO! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada