dilluns, 7 de novembre del 2011

 
La web 2.0
Hola!
Com tots sabeu, el dimarts dia 28 va venir a la URV Gabriella Grossek, que ens va presentar una eina que no coneixíem o que gairebé no sabíem utilitzar.
És ben sabut que tots utilitzem les noves tecnologies, però quasi bé sempre les utilitzem de forma lúdica, o com una important eina de socialització; ara bé, Gabriella ens presentava una altra manera de veure aquestes eines tant famoses com Facebook  o Twitter, és a dir, ens va introduir en la utilització d’aquestes tecnologies en l’àmbit educatiu.
Introduir-les a l’aula pot significar una oportunitat per a que els infants i els joves aprenguin alternatives per utilitzar totes les eines que tenen disponibles a internet.
En la seva explicació, ens va mostrar com la web 2.0 ens pot ser molt útil per tal de realitzar treballs en grup, ja que en aquest instrument se’ns permet escriure i modificar els textos; aquesta característica és la que la diferència de les pàgines webs que coneixem fins ara.
Podem concloure dient que, va ser una classe molt útil en la qual vam descobrir coses que no sabíem fins ara i que ens ajudaran en la nostra futura tasca com a educadors.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada